Despre uleiul de marar

Produsele noastre » Despre uleiul de marar

 

Mǎrarul este o planta cu proprietǎţi digestive, antispastice, antiinflamatorii şi diuretice.

 

Din vechime el a fost folosit pentru calmarea crizelor epileptice.

 

Dacǎ în timpul sindrofiilor se consuma prea mult alcool, mararul era folosit pentru calmarea excesului.

 

Mǎrarul stimuleazǎ sistemul digestiv, seminţele opresc sughiţul, durerile de cap, tusea, stimuleazǎ lactaţia, ajutǎ la eliminarea gazelor intestinale, la diminuarea crampelelor şi are acţiune de antiseptic intestinal.

 

Uleiul de marar se utilizeaza pentru mai multe afectiuni cum sunt: inapetenta, atonie a cailor digestive, digestii lente, aerofagie, oligurie si litiaza renala, guta, menstruatie dificila supraabundenta sau insuficienta, afectiuni pulmonare, gripa, dureri gastrice, varsaturi nervoase, lactatie insuficienta, paraziti intestinali.

Masajul cu ulei de marar are efecte excepţionale pentru creşterea sanilor şi redobandirea fermităţii acestora.

 

Tratamentul consta in masarea zilnica a sanilor, seara inainte de culcare, timp de 10 minute. Se umezesc bine palmele cu ulei, după care se face masajul cu mişcări circulare uşoare către exterior şi interior, dar şi de la baza sanului spre mamelon, la ambii sani simultan, timp de o luna. Dublat de tratamentul intern, cu tinctură de seminţe de mărar, masajul are efecte extrem de puternice doamnele putand renunta la ideea implanturilor siliconice evitand riscurile asociate cu acestea.

 

Si barbatii se pot bucura de aceste ,,preparate’’, intrucat le creste vitalitatea, apetitul si potenta sexuala.